Karakteres optimizmus LINDASIETO táskáiban

2017. december 26.
LINDASIETO új kollekciójára a folyamatos átmenet (évszakok, jelen) optimista megközelítése hatott, a kiegészítőkön mindez dinamikus aszimmetriával, valamint kevert textúrákkal, stíluselemekkel és színekkel jelenik meg.

A kollekcióban találunk fekete minitáskát bevágott, vörös festett szélekkel, szürkés, majdnem farmerkékes, vagy barnás-bordós besimulóbb, klasszikus formavezetésű táskát markáns széles vállpánttal és paneles kézifogóval.  A  legújabb  aszimmetrikus, mozgalmas-harmonikus modellek két méretben készülnek, a kisebb keményebb formákkal, variálható széles vállpánttal és a semleges színeket feldobó elütő színű márkajelzéssel, fekete-bordó, szürkés, farmer-sötétkék és matt-fényes bordó változatokban. A hétköznapi nagy tote finom vonalait a plusz széles vállpánt egészíti ki választható színpárokban.

A tárgyak karakterét  ezúttal is egymással ellentétes egyúttal egymást kiegészítő, rétegződő elemek alakítják, vadabb vagy épp elegáns részletek, lágy és kemény formák adnak teret a használónak, hogy pillanatnyi stílusa szerint illeszthesse a kiegészítőket az öltözékébe.

A táskák Budapesten elérhetőek a TheGardenStudio-ban, Győrben a Lemon Store-ban illetve online a márka webshopjában.

A galériárért kattints a képre!

20 fotó megtekintése

Fotó: Liziczai Réka
Haj: Szabó Mazsola
Smink: Schneider Anna
Modell: Carol – Icon Model Management Hungary

Hol:  www.lindasieto.com