Egy nem mindennapi designajándék Valentin-napra Janka Arnoczy-tól

Szeretnéd a kedvesed boldoggá tenni egy különleges meglepetéssel, ami nem csak látszólag, hanem valójában is megdobogtatja a szívét? Van egy tippünk, ráadásul nem is egy, hanem rögtön két csodás designajándékkal kápráztathatod el a párodat. Mindegyiket imádni fogja!

Ha még nem találtad meg a Valentin-napi ajándékod, akkor van egy jó hírünk. Nem kell tovább keresgélned, mi találtunk egyet, vagyis kettőt helyetted. Mindenképpen olyan meglepetésben gondolkodtunk, ami könnyen elérhető, gyorsan beszerezheted, miközben különleges és egyedi ajándék lesz a kedvesednek. Majd kiugrottunk a bőrünkből, amikor rátaláltunk a tökéletes megoldásra Janka Arnoczy design oldalán.

Janka egy olyan Valentin-napi csomagot állított össze, amibe LEANEA jewelry-től egy absztrakt rózsa mintás fülbevaló és karkötő és az ehhez mintában passzoló egyedi grafikával díszített, csillogós Janka Arnoczy füzet került, mintás belső lapokkal. A csomag a romantikus ‘Larose’ nevet kapta.

Jankáék ezzel a szettel szeretnénk kedveskedni azoknak a férfiaknak, akik szép, igényes és minőségi designer ajándékokkal szeretnék meglepni a párjukat. Ígérjük, a szerelmed nem csak gyönyörűnek fogja találni a csomag tartalmát, hanem minden egyes alkalommal, amikor hordani vagy használni fogja a fülbevalót vagy a füzetet, Te jutsz majd az eszébe.

A kettő az egyben Valentin-napi ajándékot a tervező webshopjából, a jankaarnoczy.com oldalon rendelheted meg, vagy személyesen is megveheted a Lucky Shepherd Designer Store-ban, a Wonderlabban és az Eva’s room-ban.

Marie Claire-tipp: Ha virágot is szeretnél venni az ajándék mellé, egyszerű dolgod lesz, válogatnod sem kell, a rózsa kézenfekvő választás lesz.

Promóció