Egy keretnyi hygge

2018. január 14.
A csapból is a #hygge folyik, és mivel mindannyian a harmonikus életet szeretnénk megteremteni, ennek elengedhetetlen része, hogy életterünket is kellemessé varázsoljuk.

Néha szükségünk van a relaxra és arra, hogy olyan otthonba érkezzünk, ahol nemcsak a testünk, de a lelkünk is megpihen. A harmonikus hangulatnak fontos eleme az, hogy mik vannak nap, mint nap az otthonodban a szemed előtt. Neked milyen képek vannak a falon? Ha unod őket vagy nem a meghittséget érzed, amikor hazaérsz, akkor Ideje lenne lecserélni őket!

Én most estem át a lakásreformon, és váltottam le a megunt darabokat vagy éppen adtam teret az új jövevényeknek, azaz Arnóczy Janka keretbe foglalt csodáinak. Növényrajongását és a kalligráfia könnyed, légies szépségét Janka átvitte az alkotófolyamatba, így egy-egy érzést és hangulatot is kapunk tőle. De nem is kell túl gondolni, a képek jól mutatnak a lakásban és kész – és szeretjük az ilyen tökéletesen passzoló dolgokat, igaz? Fehér és pasztell színeiben a jelen trendeket követő darabok, melyek minden stílusú falhoz, bútorhoz és dizájnhoz illeszkednek. Janka képei annyira bűbájosan kedvesek és trendik, hogy hiába nézelődtem a piacon, nem találtam jobb, kellemesebb, otthonosabb home dekort.

Ha ajándékvásárláson töröd a fejed, és még nem jött meg az ihlet, hogy mi vegyél barátnőd, tesód, keresztlányod vagy anyukád részére, és nem is szeretnéd óriási költségekbe verni magad, akkor válassz egyet a Janka Arnoczy képek közül: egyediek, kedvesek és szívből jönnek – ráadásul magyar design termék.