Yurkov stílustippjei: 3 tuti randevúszett Valentin-napra

2018. február 14.
A február kétségkívül a szerelem hava! Íme 3 inspirációs ötlet Kovács Orsolyától, azaz Yurkovtól, melyek segítségével a legjobb formánkat mutathatjuk a randevún.

Piros, de okosan

Érdemes óvatosan bánni a pirossal, hiszen többek között ez a markáns szín a szenvedély és a szex színe is. Így az első randin akár visszás hatást is eredményezhet, ha túlságosan dominál a szettünkben. Ha úgy érezzük, hogy egy piros ruha túl sok rajtunk, akkor semlegesíteni tudjuk egy farmerkabáttal: a rétegezés jegyében viseljük a télikabátunk alatt a farmert. Ezáltal egy kis extra színt vihetünk a szettünkbe, de meg is törhetjük a szín nyers hatását.

Jolly joker: fehér ing

Örök randevúdarab a fehér ing, amely szinte minden alkatnak biztos megoldás. Az ing V-kivágása gyönyörűen hosszítja a nyakat, egy galléron belül hordott ékszerrel pedig még sejtelmesebb hatást kelthet. Ha unjuk már a fehér inget, a púderrózsaszín és a babakék is izgalmas és arcfiatalító (!) megoldást jelent, randevúhoz is.

Akár farmerral, akár ceruzaszoknyával kombinálva, a világos ing szépen megállja a helyét egy romantikus vacsorán is. Mivel a ceruzaszoknya csípőtől térd felé szűkül, okosan slankíthatjuk vele a sziluettünket.

Blézer-nadrág-póló kombó

Egy szépen dekoltált póló egy karcsúsított, világos blézerrel mindig tuti befutó! Basic, sötétkék farmerrel kiegészítve pedig elegáns, de mégis laza hatást tudunk elérni. Ezt az alapszettet egy kicsit megbolondíthatjuk még színes magassarkúval és kiegészítőkkel is, melyekkel a visszafogodtabb stílus képviselői is nyugodtan kísérletezhetnek markánsabb színekkel is.