Egyedi karikagyűrűk magyar tervezőktől!

2018. február 16.

A gyűrűk stílusának tükröznie kell titeket, illetve figyelnetek kell arra, mi áll jól nektek ténylegesen. Lehetséges személyes részleteket is csempészni a díszítésbe, ilyen lehet mondjuk egy számotokra fontos szimbólum, évszám vagy idézet. Rengeteg különböző stílus közül választhattok. A nemzetközi márkák ékszerei helyett, egyedi megoldás lehet magyar tervezők kreációi mellett dönteni.

1. Klasszikus és letisztult

Vallod, hogy a kevesebb több? A párod is a visszafogott elegancia híve? Akkor Németh Bálint karikagyűrűi titeket is elvarázsolnak majd! Ezek az ékszerek, nem akarnak többnek látszani annál, amik: szerelmetek, illetve közös életetek letisztult, gyönyörű és egyértelmű jelképei. A klasszikus stílust képviselő gyűrűk szívvel-lélekkel és nagy szakértelemmel készülnek. A különböző, polírozott és csiszolt felületeket, az ékszerész kérésre apró kövekkel, gravírozással díszíti. Szuper, hogy akár ujjlenyomataitokkal is személyessé tehetitek a gyűrűket.

2. Hagyományőrző és díszes

Ha mindketten szeretitek a különleges díszítéseket és egy igazán figyelemfelkeltő darabra vágytok, akkor vessetek egy pillantást az Affianced márka karikagyűrűire. Ezek az ékszerek kis műalkotások, jellegzetes, egyedi kreációk. A „Magyar Menyegző” kollekció különleges darabjain népművészetünk szerelmi motívumai jelennek meg: a tulipán és a szív. Előbbi a nőiesség, míg utóbbi a férfi jelképe, együttes ábrázolásuk pedig az összetartozásra utal. Jó választás ez a kollekció, ha fontos nektek a hagyományok tisztelete, de modern gyűrűre vágytok.

3. Kreatív és személyes

Annál kedvesebb gesztust és személyesebb végeredményt el se tudnék képzelni, mint amikor a jegyespár maga készíti el a karikagyűrűit. Ha nem áll távol tőletek a „csináld magad” hozzáállás, szeretitek a kreatív megoldásokat és szívesen kifejeznétek érzéseiteket minden lehetséges módon egymás felé, akkor hajrá! Jelentkezz az Ékszergyár „Hand in hand” projektjére, és készítsd el párodnak azt a gyűrűt, amit közös életetek során visel majd. Persze, ha emellett döntötök sem lesztek magatokra hagyva: ékszerész segít majd titeket.

4. Elegáns és játékos

Merjétek megőrizni a humorérzéketeket, és kifejezni az igazi egyéniségeteket! Tervezzetek olyan karikagyűrűt, ami nem csak elegáns, de megismételhetetlenül egyedi is. Nem kell a legelterjedtebb gravírozási ötletekhez ragaszkodnotok: nem csak a nevetek, egy dátum vagy szívalak ékesítheti a gyűrűtöket. Gondoljátok végig, hol ismerkedtetek meg, van-e közös hobbitok, milyen jelképek vagy szavak fontosak nektek igazán. Az Ékszergödör márkánál számtalan olyan elegáns karikagyűrű készült már, amit kreatív, romantikus vagy épp játékos minta díszít.

5. Modern és jellegzetes

Ha kifinomult gyűrűket szeretnétek, ám közben a modern összhatás a célotok, akkor is érdemes valamelyik magyar tervező mellett döntenetek. Nem csak a gravíroztatás, a „csináld magad” hozzáállás, a saját motívumok és tervek tehetik egyedivé az ékszereket. Jó választás lehet, egy olyan alkotó, aki friss és csak rá jellemző módon közelít a témához. A Fanni’s Jewelry márka darabjainak kortárs formavilága lenyűgöző: csavart vagy épp aszimmetrikus gyűrűk, különleges foglalatokban színes kövek, illetve merész anyaghasználat jellemzi őket.

Borbély Gabriellával készült interjúnkat ITT olvashatod el, a Jewellery Page blogot pedig ITT találod!