Így fogunk sminkelni idén tavasszal

2018. február 15.
Vérvörös magasságok, bronzos mélységek, esztétikus maximalizmus és szupertermészetesség zabolátlan kontrasztjait élvezhetjük a tavaszi–nyári trendújdonságok debütálásával. A friss kifutói trendekhez márciusi lapszámunkban szépségbloggerünk, Páll Adrienn nemzetközi sminkmester ad profi tippeket. Íme egy kis ízelítő az újdonságok közül.

Csillámparádé

Fiatalság, bolondság. Avagy a nappalok miért ne lehetnének a bulis éjszakák csillogó lenyomatai? A hétköznapok casual ruhadarabjai és a velük párosított díszítő kellékei éles kontrasztot mutattak a bemutatókon, amahogy a hozzájuk társuló sminkek díszítési módszerei is. Ezek a dizájnok talán az idei szezonban a legszabadabbak. A modellek sminkjei alternatív ékszerként ragyogták be a kifutókat.

A bőr fényessége egy csodás szatén ruhadarab textúráját idézi. Az alapozás legyen egységes és homogén, melyre a fényes highlighterekmint egy fénycsóva illeszkednek.

Fotók: Imaxtree

A korrektorral előkészített szemhéjakra műszempilla-ragasztóval ragasszunk strasszokat, színes köveket, nagy szemcsés pigmenteket úgy, hogy azok szemhéjfestékként tömörüljenek össze.

A szemöldök legyen természetes, a borzolt, dús hatású ívek a legdivatosabbak. A szempillaspirállal csínján bánjunk.

A száj festése attól függ, hogy mit bír el az eddig felpakolt csillogás. Előnyben részesülnek a pasztellszínű krémes rúzsok vagy szájfények, amelyekben jól megtapadnak a szemről lepergett fényes kövecskék.