Magyar tervező ruhája is ott volt az idei Oscaron

2018. március 05.
Az idei Oscar gálán magyar tervezők is képviselték magukat a vörös szőnyegen. Mac Ruth felesége, Klaudia Ruth-Kiraly ezúttal egy CAKÓ ruhában pompázott az év egyik legnagyobb filmes eseményén, az Oscar-gálán.

Klaudia férjét kísérte el a gálára, akit a Szárnyas fejvadász 2049 című filmért jelöltek a legjobb hangkeverés kategóriában (nézd meg a jelölteket ITT). Ehhez a neves alkalomhoz Cakó Kinga, divattervező egy fenséges, hosszú, smaragdzöld bársony ruhát álmodott meg. A szett Rienne ékszerekkel, illetve brossal lett teljes, amelyeket kifejezetten a ruha színéhez és stílusához tervezett Nagy Adrienn ékszertervező.

Nézd meg a BAFTA képeit is!

4 fotó megtekintése

Klaudia a már két hete Londonban megrendezett BAFTA díjátadón is CAKÓ ruhában tündökölt a vörös szőnyegen. „Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy Klaudia engem kért fel erre a feladatra, és két ekkora kaliberű nemzetközi eseményen is CAKÓ kreációt viselt. A BAFTA-n még figyelembe kellett venni a #metoo kampány miatti fekete dress code-ot, de az Oscaron már lehetett merész színt választani, éppen ezért esett a választásunk erre a fenséges smaragdzöld színre, illetve a bársonyra, amely eleganciát és kifinomultságot sugall viselőjének. A fazon tekintetében a hátul merészen kivágott ruhát, hosszú klasszikusabb vonallal ötvöztünk, ami így még inkább kiemelte Klaudia szép alakját” – mesélte a ruha kapcsán Cakó Kinga divattervező.

További információk:
CAKÓ showroom: Budapest, Margit utca 3. (Mecset utca – Margit utca sarok) +36 30-26-26-13
cako.hu

Fotók: Profimédia – Red Dot, Cakó Kinga