Jennifer Lawrence sorozatot csinál a #MeToo mozgalomból

2018. március 01.
Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy Lawrence visszavonul a filmezéstől, de valójában saját projektjének, a #MeToo mozgalomról szóló dokusorozatnak szenteli majd idejét.

Jennifer Lawrence nemrégiben jelentette be, hogy egy időre visszavonul a filmezéstől az aktivizmus gyakorlása miatt, de a Hollywood Reporter most kiderítette, hogy a színésznő valójában egy sorozat forgatásának akarja szentelni idejét. A Catt Sadler tévériporterrel tárgyaló Lawrence a lap nyomására elárulta, pontosan milyen projekten dolgozik: a #MeToo mozgalomról szeretne dokumentumfilm-sorozatot csinálni.

Fotó: Profimedia – Red Dot

A sorozat foglalkozik még a Time’s Up mozgalommal és a nemek közti fizetési egyenlőtlenségekkel Hollywoodban és az egész világon. Az E! News egykori riportere, Catt Sadler és Lawrence még akkor kerültek kapcsolatba, mikor a tévés felmondott a csatornánál, mert kiderült, hogy férfi kollégájának dupla annyit fizettek ugyanabban a munkakörben, mint neki. Lawrence nyilvánosan is kiállt Sadler mellett, aki pedig később azt nyilatkozta „Jenniferrel jó barátok lettek”.

Közös munkájukról egyelőre még nem lehet tudni, de máris nagyon várjuk a részleteket!