2018. április 15. | marieclaire.hu

Egy csepp Miami Budapest szívében

A Nini’s Pop-Up fantázianevet viselő üzlet Miami színes és vidám világát hozza el a főváros szívébe, ahol végre személyesen is lehet válogatni a webshopról már jólismert darabok között. A jellegzetes táskák és kiegészítők mellett Nini új oldalát is megismerhetjük, az üzletben ugyanis már kapható a tervező vadonatúj fürdőruha kollekciója is.

Molnár Nini 14 évesen már Miamiban tanult, így hamar megtapasztalta az utazás inspiráló élményét, később modellként csöppent bele a divat világába és bejárta többek között Milánót és New Yorkot is, majd édesapja nyomdokaiba lépett és üzleti tanulmányokba kezdett Londonban. Ezen szenvedélyeit ötvözve 2015-ben belépett a divatvilág tervezői oldalára, és saját márkájával hamar berobbant a köztudatba – tavaly még az év kiegészítőtervezőjének is megválasztották egy női magazin gáláján.

Molnár Nini egy magabiztos, örökké kíváncsi, sokszínű üzletasszony, akire az állandó életöröm jellemző. Nyitott és kreatív gondolkodásmódja visszatükröződik a nevét viselő Nini Molnar márka világában is.

„Mindig rajongtam a táskákért és a kiegészítőkért, a mai napig ezek szerepelnek a karácsonyi kívánságlistámon. Egy statement darab, egy jól megtervezett kiegészítő feldobja, de akár teljesen át is alakíthatja az outfitet, a viselője hangulatát. Minden darabot magabiztos és pozitív kisugárzású nőket szem előtt tartva tervezek, akik életvidámak és nem félnek szexik lenni” – mesélte Molnár Nini.

A Nini Molnar kiegészítők luxussztenderd alapanyagokból készülnek Magyarországon, és három különböző vonalba sorólhatók – Inspire, Celebrate és Retro Holiday. A Celebrate táskákat Milánó és New York éjszakai élete, a retró diszkók és a polaroid képek inspirálták. Az Inspire vonal a kilencvenes évekből és a minimalizmusból építkezik. A Retro Holiday darabok pedig a pop art stílusát, Miami élénk építészetét, vízparti csillogását és Nini Capri-n töltött nyaralásait idézik meg. A vonal részeként idén egy fürdőruhakollekcióval is bővül a márka kínálata -a darabokat a hetvenes évek stílusa és Helmut Newton ikonikus divatfotói ihlették.

„A boltot Miami hangulatát idézi, ami a táskák tervezésekor is egy nagyon fontos inspirációs forrás. Szeretem a merész színeket és ezeket a helyszín kialakításánál sem féltünk használni. A boltnak inkább nappali hangulatot adtunk, mert szerettem volna, hogy mindenki kényelmesen érezze magát” – mesélte Nini az üzlet felépítéséről, ami Magyarországon egyedülálló hangulatával magért beszél. – „Édesapám 23 évvel ezelőtt szintén a Váci utcában nyitotta meg saját boltját. Mai napig ő az egyik leginspirálóbb ember számomra, úgyhogy leírhatatlan boldogsággal tölt el, hogy egy kicsit a nyomdokaiba léphetek.”

A store vendégei számára a hely közösségi térként is funkcionál, ahova bármikor bejöhetnek kicsit kikapcsolni és beszélgetni. A jövőben styling- és smink workshopokra és egyéb izgalmas eseményekre is lehet számítani a helyszínen.

Szólj hozzá te is!

Még több Divat

Tervezd meg álmaid leggingsét edzéshez! divat

Tervezd meg álmaid leggingsét edzéshez!

Egy hétköznapi, egy alkalmi tavaszi szett alkalmi

Egy hétköznapi, egy alkalmi tavaszi szett