Tervezd meg álmaid leggingsét edzéshez!

2018. április 25.
Hiszünk benne, hogy a mozgás egy szakadt mackóban is pont olyan hasznos, mint a legmenőbb sportmárkák felszereléseiben, de ha mégis egy kis extra motivációra vágyunk, tervezzünk magunknak egyedi edzős leggingst!

Fotó: Unsplash.com

Ha egyszer rászánjuk magunkat a mozgásra, tényleg teljesen mindegy, hogy mit veszünk fel, de sokak számára jelenthet extra ösztönzést egy szép, stílusos edzős szett. Persze erre már a legtöbb divatmárka is rájött, szóval már nemcsak a sportmárkák kínálatában, de a nagyobb márkák boltjaiban is bőven válogathatunk a trendi és praktikus darabok között. Ha viszont valami még extrábbra vágynánk, akár meg is tervezhetjük magunknak álmaink sportruháit!

Az amerikai spinningóriás SoulCycle az Ultracor sportmárkával szövetkezve indította el különleges projektjét, amiben (220 dollárért) bárki megtervezheti sportnadrágját a neki tetsző mintában és színben. Bár ez a szolgáltatás egyelőre csak Amerikában működik, nálunk is bőven válogathatunk egyedi darabok közül: a SkizoCat oldalán van virágmintás vagy színes, geometrikus mintájú sportleggings is, de a Kenzol oldalán is találunk izgalmas nadrágokat. Ha pedig tényleg nem bíznánk senki másra a mintát, rendeljünk a Printful oldaláról, ahol egy online tervező segítségével alkothatjuk meg szupermenő leggingsünket!