Tengerparti hangulatba hoznak a magyar tervező cipői

2018. május 27.
A Mandragora design új kollekcióját a tengerpart pasztell színei inspirálták. A homokszín, azúrkék és sötétkék színek kombinációja olyan harmonikus egységet alkot, mely megnyugtató látványt nyújt, akárcsak egy tengerpart képe. A nyitott fazonú balerinákban természetesen és könnyedén suhanhatunk a hétköznapi városi forgatagban.

Különleges alkalmakra készült a Mandragora elegáns kollekciója, melynek ikonikus modellje Audrey, a madármintás cipellő. “A madarak a szárnyalást és a szabadságot jelképezik és számomra azt az üzenetet közvetítik hogy mindig kövessük álmainkat. Ezért is örültem, mikor Milánóban megláttam ezt az anyagot, a 2019-es nyári kollekció bemutatóján. Ráadásul a daru madarak kecses alakja és pozitív  jelenléte egyaránt illik a Mandragora márka nőies és könnyed stílusához. A matt és fényes textúrák találkozása, valamint a szatén fűző pedig még légiesebbé teszik a rosegold cipőt, Audrey-t” – meséli a tervező, Scherfel Nóra.

A minimalista stílus kedvelőinek ajánljuk Lénát, az ezüst színű balerinát, mely egy farmerral vagy akár egy nyári ruhával is kiválóan kombinálható.

Colette, a meggypiros balerina közkívánatra készült. A márka rajongói régóta szerettek volna egy igazi piros cipőt, mely minden női ruhatár alapdarabja.

Az Mandragora új kollekciójának minden modellje elérhető a www.mandragoradesign.com oldalon, valamint a Home of Fashion és Clique Design Studio showroomokban.

13 fotó megtekintése

 

Fotók: Muszi Vivien, Búza Virág
Modell: Bánhidi Dóra /PandArte
Ruha: NON+
Smink: Nagy Klára