Új H&M “Love For All” kollekció az egyenlőségért

2018. június 01.
Hamarosan jön a Pride, amelyhez a H&M is csatlakozik a legújabb “Love For All” kollekciójával. A kollekció minden egyes darabja a szerelmet, az egyenlőséget és az önkifejezést hirdeti.

“Love For All” kollekcióból befolyt bevétel 10%-át a H&M az ENSZ Free & Equal kampányának támogatására adományozza, amelynek célja, hogy egy olyan világot teremtsen, ahol senkinek nem kell a szexuális orientációja vagy a nemi identitása miatt félnie. A H&M kollekciója már kapható a Váci1-es H&M-ben és a Westendben lévő üzletben, valamint online.

“A H&M-nél hisszük, hogy mindenkinek joga van azt szeretni akit, akar – mondta Andreas Löwenstam, a H&M férfirészlegének vezető designere. – Reméljük, hogy az emberek szívesen viselik majd a “Love For All” kollekciót, hogy a Pride-ot és az egyenlő szerelembe vetett hitüket ünnepeljék.”

“A leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és interszexuális embereknek is ugyanolyan joga van ahhoz, hogy az erőszaktól és a diszkriminációtól védve legyenek, mint mindenki másnak – mondta Peggy Hicks, az ENSZ emberi jogi irodájának tematikus munkájáért felelős igazgatója. – A támogatás, amit a H&M-től kapunk segít abban, hogy a “Free & Equal” kampányunkon még több aktivistával és a téma élharcosaival dolgozzunk együtt, hogy még szélesebb körben terjesszük az egyenlőségi üzeneteket és mind az emberek hozzáállásában, mind a törvények szempontjából pozitív változást idézzünk elő.”