A környezetvédelem jegyében: DORIVISY új ékszerkollekciója

2018. július 15.
Az óceán szeretete és a környezetvédelem iránti elkötelezettség inspirálta DORIVISY új kapszulakollekcióját, az OCEAN GLASS-t.

Visy Dóri a kortárs magyar ötvösművészet egyik legizgalmasabb egyénisége. A dorivisy márkát az egyediség, luxus, bravúros anyaghasználat jellemzi – mindez még rendre egy-egy meglepő ötlettel megfejelve, az év több szezonjában is új kollekciókat eredményez.

Az OCEAN GLASS kapszulakollekció jellemzője, hogy a kézzel készült 14 karátos fehér, sárga illetve rozéarany gyűrűbe foglalt üvegdarabokat a természet erejével az óceán hullámai formálták egyedivé – a mi szemetünkből.

A kollekció a környezetünk védelmére, valamint az óceán és a partok tisztántartásának fontosságára szeretné felhívni a figyelmet.

A tervező számára ez a kollekció túlmutat azon a puszta tényen, hogy egy nyári, óceánparti napon jó szándékból elkezdett szemet gyűjteni, majd ezt felhasználta egy új, ígéretes kollekció megalkotásához. Számára ugyanis fontos, hogy ez az egyszeri alkalom, ami megismételhetetlen ékszereket hozott létre, nagyobb teret nyerjen.

Egyszerre buzdítsa vevőit és minden elérhető embert arra, hogy figyeljenek jobban a közös környezetünkre. Ugyanakkor, pedig kezdetét vehesse egy elkötelezett akció, ami a háttérben egyéni cselekvéseken túl is működésbe lendül.

Kattintsatok a galériáért!

9 fotó megtekintése

dorivisy.hu

Fotó: Glódi Balázs