Viseld magadon a művészetet! – itt a VANS új kollekciója

2018. augusztus 14.
A Vans mindig tartogat valami különlegeset számunkra. Legyen szó akár jótékonykodásról, esetleg olyan limitált kiadású Beatles darabokról,  vagy  akár a holland festőművész  híres műalkotásai, amelyeket most magadon is viselhetsz. Ha érdekel a művészet, rajongsz a híres festő műveiért és szereted a divatot, ezeket a darabokat mindenképp be kell szerezned!

A posztimpresszionizmus úttörője, Vincent van Gogh több mint 2000 remekművet készített rövid, ám produktív karrierje során.  A híres napraforgóktól az ikonikus önarcképekig számos festményét ismerik és csodálják a világ minden táján. A Vans és a Van Gogh Múzeum közös kollekciójának bevételét a művész alkotásainak megőrzésére fordítják, annak érdekében, hogy ez az örökség a jövő generációi számára is elérhető legyen.

 

Forrás: Pinterest

 

Az augusztustól elérhető kollekcióban több cipő, kabát, póló és táska is megtalálható: alkotásai közül pedig a cipőre nyomtatott önarckép (1889), vagy a baseball sapkákon, pulóvereken és hátizsákokon megtalálható Mandulavirágzás (1890) motívum, és a Napraforgók (1889), továbbá Van Gogh koponya (1887)  is.

„Nagy örömünkre szolgál ez az együttműködés, mivel a küldetésünk, hogy a lehető legtöbb emberrel megismertessük Vincent Van Gogh életét és munkásságát, ezáltal inspiráljuk őket” – közölte Adriaan Dönszelmann, a  Van Gogh Múzeum ügyvezető igazgatója.

A kollekció elérhető online, illetve a múzeum áruházában.

 

Forrás: Pinterest

 

Forrás: Pinterest

 

Forrás: Pinterest