A Twin Peaks után szabadon: neo-noir chic hangulat ősszel

2018. szeptember 02.
Szeptember 6-án debütál a H&M 2018-as őszi-téli kollekciója, a neo-noir chic jegyében. A kollekciót a '90-es évek kultikus sorozata, a Twin Peaks inspirálta, és egyaránt megtalálhatók benne a nőies statement darabok, valamint a férfigardróbból “kölcsönzött” klasszikusok. Az ötvenes évek filmikonjai, az egész korszakot meghatározó stílusukkal szintén nagy hatással voltak a kollekcióra, melynek kulcsdarabjai a kényelmes, puha kötöttek, határozott szabású farmerek és kabátok, valamint az elegáns, nyaknál megkötős blúzok és ruhák.

A H&M Studio kollekcióira jellemző a feminim és maszkulin darabok és stílusok összemosása, ebben az évben pedig mindezt még egy kis 50-es évek és David Lynch hatással is kombinálták: ultranőies darabokhoz adtak férfias részleteket, valamint megalkották a szuper-klasszikus darabokat is, így mindenki a saját stílusára szabhatja az outfitjeit.

A 2018-as őszi-téli Studio kollekció szeptember 6-tól kapható a Váci1-es H&M üzletben és online. (Nézd meg új fehérnemű-kollekciójukat is!)

#HMStudio