Mesés hazai kiegészítők a Malinkótól

2018. december 02.
Bloggerünk, PandArte ezúttal Tóth Daniella és Szabolcs Erzsébet csodás, növényi bőrből és öko textilekből készült kiegészítőit mutatja be.
A Malinko márkát azért alapította Daniella és Erzsi, hogy tervezőként tegyenek egy fenntarthatóbb jövőért. „Elkötelezettek vagyunk a tudatos tervezés mellett. Számunkra a legfontosabb és ami motivál minket, hogy fenntartható termékeket készíthessünk, melyek hasznos társakká válhatnak mindennapokban. „
Tóth Daniella és Szabolcs Erzsébet együtt végzett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem textil szakán 2016-ban és ez a közös elv hozta össze őket. „Az általunk előállított termékeken keresztül szeretnénk olyan tudatos gondolkodásmódot kommunikálni, amivel felhívjuk a vásárlók figyelmét a természet tiszteletére és növeljük a tudatos fogyasztás iránti érdeklődést”- meséli Daniella.
„Minden malinko terméket gondos odafigyeléssel mi tervezünk és készítünk el Budapesten. Fontos szempont számunkra, hogy a gyártási folyamat minden szakaszában minimális hulladék keletkezzen és csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat. Csak olyan tiszta, vegyszermentes alapanyagokkal dolgozunk, mint a növényi cserzett bőr és a 100% öko textilek, amik sem a környezetben sem a Ti egészségetekben nem tesznek kárt.” – folytatja lelkesen Erzsi.

A Malinko termékcsalád férfi és női táskákból illetve pénztárcákból áll. A lányok nagyon figyelnek rá, hogy termékeik a lehető legjobban betöltsék funkciójukat, így hasznos társként tudjanak szolgálni viselőik számára a mindennapokban. Termékek jellegzetessége, hogy egyedi fa záródásaik szokatlan, izgalmas módon működnek, ami nekem kifejezetten nagyon tetszik!

A Malinko termékeket megtaláljátok Budapesten a PREZENT SHOP-ban, illetve a pécsi P’ARTISAN boltban. A lányok rendszeresen részt vesznek a WAMP design vásárokon, ahol személyesen tudtok velük találkozni. A következő vásár november 25-én, a Millenáris B épületében kerül megrendezésre.

PandArte