Nagyvárosi szettek: így dobhatjuk fel a rohanós munkanapokat

2018. december 03.
Későn ugyan, de halaszthatatlanul megérkezett a későőszi idő, azt pedig senkinek sem kell bemutatni, milyen rossz a reggeli fagyban útra indulni. Az utolsó, amire ilyenkor gondolni szeretnénk, az az, hogy mit is vegyünk fel. Pedig érdemes egy kis lélekmelengető csavart vinni az őszi/téli outfitekjeinkbe, ugyanis egész napra mosolyt csalhat az arcunkra. Csak úgy, mint a Mazda CX-3, mely az év egyik legtrendibb színével a nagyvárosi nő tökéletes kiegészítőjévé válhat.

A borongós munkanapokat is elviselhetőbbé tudja tenni egy-egy jól megválasztott outfit. A szezon egyik kedvence a szürke és a bézses-barnás árnyalatok kombinációja, melyekhez elég néhány basic kiegészítőt, klasszikus magassarkút, bőrkesztyűt, táskát illeszteni, és mehetünk is a dolgunkra.


 Blúz: Reserved Ruha:Mango Szövetkabát:Weekend Max Mara Fülbevaló és kesztyű:C&A

A neutrális szettünket hétköznaponként markáns rúzsokkal is érdemes megbolondítani. A mi kedvencünk az új Mazda CX-3-as színével megegyező vibráló, metálos piros, de akár a fukszia, a sötétlilás vagy a burgundi árnyalatokkal is érdemes kísérletezni.


Blúz: Reserved Ruha: Mango Szövetkabát: Weekend Max Mara Cipő: Mango Fülbevaló: C&A Kézitáska: Tommy Hilfiger/Salamander

A késő ősz egyik legcsinosabb kiegészítője kétségtelenül a Mazda CX-3, amely – akár a markáns rúzsok -, már messziről mutatják, hogy egy határozott, magabiztos és stílusos nő a gazdája.

Blúz: Reserved Ruha: Mango Szövetkabát: Weekend Max Mara Cipő: Mango Fülbevaló: C&A Kézitáska: Tommy Hilfiger/Salamander

Fotó: Bodnár Zsófia
Styling: Sági Ildikó
Smink: Vozák Tímea
Haj: Lukács Mátyás-@modandco
Modell: Munkácsi Brigitta – Visage
Gyerekmodell: Dorka
Kutya: Gyűszű
A helyszínért köszönet a Liberté Budapestnek és Benkő-Csécsei Dorottyának.
Promóció