Brit sikket karácsonyra!

2018. december 19.
Legyen szó divatról, életvitelről, lakberendezésről, a britek tudják, hogyan kell stílusosnak és frissnek maradni. A karácsonyi ajándékozáshoz pedig elég belelapozni Katie Loxton őszi-téli kollekciójába egy kis inspirációért. Az itthon még újdonságnak számító márka Nagy-Britanniát már meghódította és végre hozzánk is elhozza azt bizonyos brit életérzést – pont időben a karácsonyfák alá.

Nem csak Karl Lagerfeld márkájának vált olyan vonzóvá Budapest, hogy egy márkaboltot is nyitott, egyre több nemzetközi brand válik elérhetővé itthon is. A Katie Loxton egy 2015-ben indult fiatal, brit márka, amely gyorsan meghódította a szigetország szívét. A brand célja, hogy olyan kiváló minőségű termékekkel szolgáljon, amikre örökké kincsként tekinthet tulajdonosa – mindezt a designer árakhoz képest mégis kedvezőbb áron. A perfect pouch-tól kezdve, az éjszakai életet tökéletesen kiegészítő kis táskákon át az aranyos kulcstartókig és illatos gyertyákig, a Katie Loxton egyedülálló darabokkal dobja fel az otthoni és a munkahelyi élet minden pillanatát.

Az ünnepi időszakot luxus, ragyogás és rejtett üzenetek töltik be. Katie Loxton ikonikus Perfect Pouch-ja is csillogóbb, mint valaha, de az egész őszi-téli kollekció lebilincselő hangulatot kelt. Kicsi, édes kiegészítőktől gyertyákon át a statement táskákig, igazi stílussal van megtöltve ez a szezon.

„Szeretem keverni a kisebb kiegészítőket a statement darabokkal. Hiszek abban, hogy érdemes az ajándékokat egy kis luxussal és stílussal vegyíteni és biztos vagyok benne, hogy mindenki talál valamit az idei karácsonyi választékunkban, ami felkerülhet a kívánságlistájára. Apró ajándékok akár Mikulásra, vagy egy álomtáska karácsonyra. Remélem, annyira szeretni fogjátok a kollekciót, mint én!” – mondta a márka alapítója és kreatív igazgatója, Katie Loxton.

A márka ikonikus Pouch-ja a kis személyes üzeneteivel egyszerű választás bárki számára, a titkos üzeneteket tartalmazó modellek pedig könnyen különleges emlékké válhatnak. A szezon legsikkesebb választása a trendi, vállon átdobható kézitáska, az új, arany karikás Suki buckettáska, ami minden szettet feldob. De a szigetország egyik legsikeresebb táskája, a puha, velúr béléses Chloe bucketbag és annak mini változata is biztos sikert fog aratni az ünnepi ebéd mellett.

A kulcstartók, az Alexa shimmer pénztárcák és a Mia neszesszer egyszerűen sikkessé varázsolja bármelyik lány mindennapjait. A poggyász címkék, utazópénztárcák, útlevéltartók tökéletes ajándékok azoknak, akik szeretnek stílusan belevágni az új kalandokba, a Bea hátizsákok pedig bármelyik kényelmes utazósszettet feldobják.

A szezon ünnepi illatai igazán varázslatosak, a luxust sugározó arany mintás karácsonyi csomagolás pedig egyből minden tekintetet magára vonzz majd a fa alatt. Legyen szó klementinről, almás desszertekről vagy forró csokiról, a Katie Loxton őszi-téli illatai között mindenki megtalálja azt, ami igazi karácsonyi hangulatot kelt számára.