Táskák fekete bárányoknak

2018. december 22.
A prémium bőrtáskáiról ismert The Black Sheep érdekes gondolatkört boncolgat új, „Életed az éttermed” mini kollekciójával. Vanek Judit, tervező a bőséget és a választás szabadságát választotta kiinduló pontnak a tervezés során.

A The Black Sheep elsősorban azokhoz szól, akik a saját útjukat járják, vállalják önmagukat és mernek különbözni másoktól. A márka világa a természet kincseiből, az ősi mesékből, a mítoszokból és a régmúlt szellemeiből táplálkozik.

A brand megalapításával Vanek Judit régi álmát váltotta valóra: hogy gyönyörű luxustáskákat tervezzen bőrből, abból az anyagból, amiért olyan régóta rajong.

Azokhoz szeretne szólni, akik értékelik a bennük lévő kortalanságot, és azt, hogy idővel csak még nemesebbek, értékesebbek lesznek, saját karakterrel és történettel. A The Black Sheep táskái kézzel készülnek, prémium bőrből, gondos megmunkálással, a legapróbb részletekre odafigyelve.

A kollekció nevében szereplő „étterem” egyfajta metaforaként jelenik meg; ahogy egy étteremben, az életben is ugyanúgy kiválogathatjuk a menüről a nekünk leginkább tetsző dolgokat, hogy aztán teljes valójában tudjuk élvezni azokat. Minden csak rajtunk múlik, és azon, hogy mennyire merünk nyitottnak lenni az újdonságokra. Judit ezzel az új kollekcióval mindenkit arra buzdít, hogy vállalja fel önmagát, ne hagyja irányítani vagy befolyásolni mások által, hanem élvezze az életet teljes valójában, úgy ahogy ő szeretné. A fekete szín, a monokróm stílus, a puha – kemény, matt – fényes felületekkel való játék a The Black Sheep-táskák védjegyei. A kollekció újdonsága a formákban, a méretekben és a különböző záródás megoldásokban jelenik meg.

A márka a kezdetektől tudatosan nem dolgozik profi modellekkel, stylistokkal kampányaiban. A kiválasztottak mind izgalmas egyéniségek, gyakran a kreatív szakmából, akik saját stílusukkal erősítik a The Black Sheep üzenetét: „Merj a fekete bárány lenni!” Az új kollekcióhoz több fotósorozat is készül majd, az elsőn Kiss-Vámosi Kinga, tetoválóművész szerepel a MEDUSA és STHEINO modellekkel.

Nem szokványos ihletforrás: a hazai márkák idén télen izgalmasabbnál izgalmasabb táskakollekciókkal örvendeztetnek meg minket. A The Black Sheep kollekciója mellett a CAMOU darabjait az alpesi állatvilág, a Sophie by Chance-ét pedig Jancsi és Juliska inspirálták.

Ide kattintva megnézhetitek a The Black Sheep divatfilmjét, a galériában pedig megtaláljátok a kollekció darabjait!

3 fotó megtekintése

A mini kollekció már kapható a BERLIN Store-ban (Andrássy út 18.), a teljes termékpaletta pedig megtalálható márka a weboldalán.