Megnyílt a Je suis belle első üzlete

2018. december 31. |
Central Médiacsoport Zrt.

December elején megnyílt a Je Suis Belle első önálló üzlete, amely Budapest és a magyar divatélet egy újabb gyöngyszeme lett.

Megnyílt a Je suis belle első üzlete

A Je Suis Belle első üzletének tervezése során fontos volt a tervezők számára, hogy karakteres, személyes térben gondolkodjanak, ami nem csak hátteret ad a ruháknak és kiegészítőknek, hanem továbbgondolásuknak, kiterjesztésüknek is tekinthető. A márka személyes hangvételét a saját tervezésű és készítésű bútorzat is visszhangozza. A bolt stílusában – ahogyan az már megszokott a JSB munkásságában – több első látásra akár ellentétesnek tűnő karakterjegy keveredik: a nosztalgia, a humor, az abszurd, a fényűző és a puritán, a kézműves és az ipari.

A Je Suis Belle bolt, a jövőben folyamatosan kollaborál képzőművészekkel iparművészekkel, alkotókkal, melynek első állomása, Benczúr Emese munkája, a kirakatban látható gyöngyökből készített felirat.

A bolt tervezésében és kivitelezésében olyan nagyszerű művészek vettek részt, akik segítettek burkolatokban, felületekben, bútorokban megfogalmazni a brand mondanivalóját. Köszönjük Matisz Alíznak a belsőépítészeti tervezést, Balázsi Daninak a bútorok kivitelezését, Benczúr Emesének a kirakatban található gyöngy-installációt.

A Je Suis Belle ruhái és kiegészítői mellett az üzletben kaphatóak még Németh Franciska ékszerei és Veszprémi Gabriella cipői és táskái.

Szólj hozzá te is!

Még több Divat

Rodeó ihlette kedvenceink cowgirl

Rodeó ihlette kedvenceink

Tudod, melyik a világ legrégebbi luxusmárkája? belgium

Tudod, melyik a világ legrégebbi luxusmárkája?

Zöldülő kiegészítők aeneis

Zöldülő kiegészítők