Megnyílt a Je suis belle első üzlete

2018. december 31.
December elején megnyílt a Je Suis Belle első önálló üzlete, amely Budapest és a magyar divatélet egy újabb gyöngyszeme lett.

A Je Suis Belle első üzletének tervezése során fontos volt a tervezők számára, hogy karakteres, személyes térben gondolkodjanak, ami nem csak hátteret ad a ruháknak és kiegészítőknek, hanem továbbgondolásuknak, kiterjesztésüknek is tekinthető. A márka személyes hangvételét a saját tervezésű és készítésű bútorzat is visszhangozza. A bolt stílusában – ahogyan az már megszokott a JSB munkásságában – több első látásra akár ellentétesnek tűnő karakterjegy keveredik: a nosztalgia, a humor, az abszurd, a fényűző és a puritán, a kézműves és az ipari.

A Je Suis Belle bolt, a jövőben folyamatosan kollaborál képzőművészekkel iparművészekkel, alkotókkal, melynek első állomása, Benczúr Emese munkája, a kirakatban látható gyöngyökből készített felirat.

A bolt tervezésében és kivitelezésében olyan nagyszerű művészek vettek részt, akik segítettek burkolatokban, felületekben, bútorokban megfogalmazni a brand mondanivalóját. Köszönjük Matisz Alíznak a belsőépítészeti tervezést, Balázsi Daninak a bútorok kivitelezését, Benczúr Emesének a kirakatban található gyöngy-installációt.

A Je Suis Belle ruhái és kiegészítői mellett az üzletben kaphatóak még Németh Franciska ékszerei és Veszprémi Gabriella cipői és táskái.