Itt a COS White Shirt projektje

2019. február 18.
A márka legújabb kollekciójában gardróbunk egyik esszenciális darabját, a fehér inget állítja a középpontba.

A 8 darabos férfi és női kapszula kollekció a klasszikus darabot gondolja újra, és a kortárs viseletünk alapdarabjának témáját járja körül, figyelmet fordítva a kézimunka művészetére.

A COS stúdiójában a tervezők és a modellezők párhuzamosan dolgoztak a kollekción, melyet 3D-ben, rétegezéssel és hajtogatással hoztak létre. Minden esetben egy-egy klasszikus fehér inggel kezdték a folyamatot, amelyet darabjaira szedtek, majd újra összeállítottak új, innovatív változtatásokkal. Ez a módszer abban segítette a tervezőcsapatot, hogy azokra az apró részletekre fókuszáljanak, melyektől egy ing tökéletes lesz – módosított gallérok, zsebek és kézelők kerültek az ingekre, hogy minden alkalomnak megfelelőek legyenek.

A mesteri szabászatot és a laza stílust kombinálva, mindegyik egyedi darab új sziluettet, arányokat fedez fel, figyelembe veszi a viselő mozgását, továbbá egyensúlyt teremt a tradíciók és a modern újítások között. A fehér ingek gazdag hagyományával játszva a kollekciót hosszú élettartamra, időtálló stílusban tervezték meg, amely túlmutat a trendeken és szezonokon. A 100% pamut darabok a márka esszenciáját ragadják meg.

Karin Gustafsson, a COS kreatív igazgatója szerint „a fehér ing nélkülözhetetlen darab a márka DNS-ében, végtelen lehetőség adódik az alapdarab az újraalkotására, és ez rendkívül izgalmas. A The White Shirt projekt erőteljes kínálatot tár elénk az innovatív és funkcionális darabokból, a tradicionális és kortárs kézimunkát ünnepelve a finom változtatásokkal és részletekkel, amelyek meghatározzák egy-egy darab karakterét.”

Kattints a galériára a kollekció darabjaiért!

8 fotó megtekintése

A The White Shirt projekt kollekció 2019. február 25-étől lesz elérhető az üzletekben és online.