Mit viselnek kedvenceink az Oscar-gálán?

2019. február 24.
Ma éjjel kiosztják Hollywoodban az Oscar-díjakat. A díjkiosztón azonban nem csak az alkotásokra figyel a világ, hanem az is nagy kérdés, hogy melyik színésznő kinek a kreációjában jelenik meg.

Vajon miben jelenik meg idén az Oscar vörös szőnyegén Lady Gaga vagy Emma Stone? Eláruljuk, hogy mi mit látnánk szívesen kedvenc színésznőinken.

Lady Gagát a Csillag születik című filmért jelöltek a legjobb női főszereplő kategóriában

Valentino

Egy dologban biztosak lehetünk, habár Lady Gaga szereti az extrém dolgokat, az idei Oscaron biztos, hogy nem öltözik tetőtől talpig nyers húsba. Korábban a fehér színt részesítette előnyben, amikor a filmes gálákon megjelent (SAG-díjátadó), nagy valószínűséggel az Oscar-gálán más utat választ magának. El tudjuk képzelni, hogy ez a Valentino ruha is szóba jöhet. Az biztos, hogy már a színe garantálja, hogy nem marad észrevétlen.

Giambatista Valli

De az is lehet, hogy Gaga idén még merészebb vizekre evez. Ez esetben ez a Giambattista Valli (2019. tavaszi kollekció) ruhája lenne a legjobb választás. Bár nem Gaga lenne az első, aki tüllbe burkolja magát egy díjátadón. Jennifer Lopez, Rihanna és Kendall Jenner is megjelent már tüll cukorkának öltözve korábban.

 

Emma Stone, a legjobb mellékszereplő kategória jelöltje A kedvenc című filmért

Louis Vuitton

Emma Stone nem véletlenül a márka arca: Louis Vuitton ruhakölteményében jelent meg tavaly az Oscaron, a Golden Globe-on és a SAG-díj gáláján is. Reméljük, hogy a kollekcióból egy ilyen édes minit fog választani, amiben biztos, hogy még szexibb jelenség lenne.

Giambattista Valli

Ha esetleg mégis másik tervezőt választ, biztos, hogy olyan divatházat választ, amely uralja a vörös szőnyeget. Csak reméljük, hogy mivel a közelmúltban gyakran viselt nadrágot, Giambattista Valli kollekciójából erre a darabra esik a választása.

 

Amy Adams Az alelnök című filmért kapott jelölést a legjobb női mellékszereplő kategóriában

Oscar de la Renta

A vörös hajnak eszméletlenül jól áll egy ilyen zöld ruha. Amy Adams pedig kétség nem fér hozzá, hogy eszméletlenül néz ki zöldben. Az már csak hab lenne a tortán, ha a színésznő a merevebb fazon helyett idén lazábbra venné a figurát és a szexibb oldalát domborítaná ki akár ebben a ruhában.

Elie Saab

Amy Adams idén hatodszor jelölt. Elie Saab ruhájának kékje nem lenne új a színésznő számára, a fazon azonban annál inkább. A csillogás már csak plusz lenne…

 

Rachel Weisz, a legjobb női mellékszereplő kategória jelöltje A kedvencek című filmért

Oscar de le Renta

Rachel Weisz imádja a monokróm ruhákat. De azért nem fél attól, hogy izgalmas részletekkel megbolondított ruhákat viseljen. Rachel, aki hat hónapja adott életet kislányának, lenyűgöző lenne ebben az Oscar de la Renta ruhakölteményben. A szín megszokott, de a fazon mégis különleges.

Zuhair Murad

A The Mercy premierjén a színésznő egy Miu Miu ruhában bizonyította, hogy nem fél szexi ruhát húzni. Ez a Zuhair Murad ruha új szintre emelné  merész nyakkivágásával Rachel megjelenését. A csillogás pedig külön jól jön majd, ha ő veszi át a színpadon a szobrocskát.

Fotó: Profimédia – Red Dot