5 tény Rami Malekről, amit még nem tudtál

2019. február 21.
Márciusi lapszámunkban találkozhattok Rami Malekkel, aki az idei Golden Globe legjobb férfi főszereplő díját nyerte el, sőt Oscarra is jelölték Freddie Merciury megformálásáért. Azon kívül, hogy hitelesen formálta meg a Queen énekesét a Bohém rapszódia című életrajzi ihletésű filmben, ezt az 5 dolgot még biztosan nem hallottad a színészről.

1.Izgalmas család

Rami Malek 1981-ben, Los Angelesben született, egyiptomi kopt szülők gyermekeként. Apja Kairóban volt idegenvezető, majd biztosítási ügynök, anyja könyvelőként dolgozott.

2. Két testvére van

Van egy nővére, aki orvos lett, és egy egypetéjű ikertestvére, Sami, aki tanár. Egyszer egyetemista korában a színész helyet is cserélt egy vizsga alkalmával testvérével.



3. Nem kevésbé híres iskolatársak

A kaliforniai Notre Dame Középiskolában végezte gimnáziumi tanulmányait, ahol 1999-ben együtt érettségizett Rachel Bilson színésznővel. Iskolatársa volt Kirsten Dunst is, akivel musical órákra járt együtt.

4. A Gilmore-lányokkal indult filmes karrierje

Rami Malek egy Szívek szállodája epizódszereppel kezdte színészi karrierjét 2004-ben. Első nagyobb szerepét két évvel később az Egy éjszaka a múzeumban című Ben Stiller moziban kapta, ebben a filmben egy egyiptomi fáraó bőrébe bújt.

5. Élt Argentínában

A második világháborús HBO sorozat, The Pacific intenzív élményt jelentő és lelkileg megterhelő forgatása után egy időre Argentínába költözött.

Exkluzív interjúnkat keresd a márciusi számunkban!

Fotók: Profimédia/Red Dot