Virágos tavaszi ruha három testalkatra

2019. március 25.
Ha tavasz, akkor virágos tavaszi ruhák! Íme három szett, mellyel a maximumot tudjuk kihozni ebből a lookból - bármilyen is legyen a testalkatunk.

Megannyi virágos ruhadarabot kínálnak ebben a szezonban az üzletek, viszont sokunk még mindig kissé tanácstalanul viszi be a próbafülkébe ezeket a romantikus, tavaszi darabokat. Összeállításunkban három testalkat-típusnak nyújtunk segítséget a választáshoz.

A teltebb keblű nőknek előnyös máshova tenni a hangsúlyt, amennyiben el szeretnék terelni a a tekintetet a dús idomokról – ebben az esetben inkább alsónak érdemes virágos holmit választani! Ez éppúgy igaz a vékonyabb lábbal rendelkezőkre is, hiszen a nagyobb minták, formák optikailag nagyítanak, azaz formásabbá varázsolhatják a feneket és a lábakat. Ha a kerekded fenekek birtokosai terelnék máshová a figyelmet, akkor éppen az ellenkezője javasolt mint a fenti két típus esetében: itt érdemes felsőként viselni egy meghatározó, színes-mintás darabot, hozzá pedig egy sötétebb színű, A-vonalú szoknyát párosítani.

1. Nagyobb mellek, szélesebb váll

Szoknya: H&M Felső: Zara Csizma: Zara Hajpánt: Stradivarius

2. Vékony lábak

Nadrág: Zara Ing: H&M Szandál: H&M Táska: Reserved

3. Kerekded fenék

Blúz: Zara Szoknya: H&M Cipő: Zara Masni: Stradivarius