5 ruhadarab, amelynek a bőröndünkben a helye

2019. május 14.
Mi gondolatban már a nyaralós bőröndünket rendezgetjük. Íme 5 darab, mely nélkül bárhová is megyünk, nem érdemes elindulni.

1. Farmer

Szinte biztos, hogy hű társunk több nap is kisegíthet minket, hiszen több stílusú felsővel kombinálva, több helyre is viselhetjük. Érdemes egy basic darabot választani, hogy minél jobban tudjuk kombinálni!

Farmer Zara 8995 Ft

2. Overál

Bár félve érintjük meg őket az üzletek polcain, de ha egyszer megérezzük a bennük rejlő potenciált, akkor az biztos nem akarjuk elengedni az overálokat többé. Nem elég, hogy egy komplett szettről beszélünk, – hiszen nem kell kiegészítenünk másik ruhadarabbal ezeket a csodadarabokat, de sportos edzőcipővel és romantikus körömcipővel bárhol megállják a helyüket a kezeslábasok.

Overál Reserved 9995 Ft

3. Basic póló

A fehér póló a világ összes színével jól mutat és bátran variálható szoknyával, rövidnadrággal és farmerral is.

Fehér póló Topshop £10.00

4. Fürdőruha

Egyrészt rendkívül kicsi helyen elfér, másrészt nem csupán a habok közé merülve sejlik fel a testünkhöz tapadva, hanem egy strandolásból átcsúszott esti sütögetésre vagy tengerparti korzózásra is alkalmas lehet szoknyával, nadrággal párosítva, felsőként viselve.

Fürdőruha Oysho 12 995 Ft

5. Edzőcipő

A stílusok közötti határok elmosódásának hála, nem muszáj a virágos ruhához körömcipőt viselni, bátran vehetjük vagányra a figurát. Érdemes semleges színű cipőt választani, mely több darabhoz illeszthető.

Classic Cortez edzőcipő Nike/Pigshoes 25 990 Ft