A Sugarbird erős és független nőkkel üzen

2019. május 07.
Minden korábbinál nagyobb érdeklődés mellett mutatta be a Sugarbird legújabb, WE ARE elnevezésű, új kollekcióját hat magyar sikeres nő, - köztük Stahl Judit és Farkas Franciska- közreműködésével.

2019-ben a Sugarbird – a megszokott divatanyagok és kollekciók mellett – egy új, az eddigiektől eltérő tematikájú fotósorozatra épülő kampányt indít útjára We Are elnevezéssel. A társadalmi üzenetet is kommunikáló, hosszú távú kampány során minden alkalommal más-más élethelyzetet, hivatást képviselő nők csoportját mutatja be, készít velük divatfotó anyagot, és hívja fel a figyelmet az általuk teremtett értékekre.

A WE ARE kollekciósorozat első kampányához önmegvalósítás terén kiemelkedő nőket kért fel a márka. Így lett a kezdő kampány arca Stahl Judit, Farkas Franciska, Peller Mariann, Péterfy Bori, Dr. Sütő Enikő és Jagasics v. Csonka Hedvig.

6 fotó megtekintése

„Fantasztikus volt együtt dolgozni a csapattal, egytől egyig izgalmas személyiségek és kirobbanó formában vannak! Imádtam Enikő profizmusát, Bori lazaságát és együtt ámuldoztunk Judit eddig lezser out fittjeivel takargatott bomba külsején!” – nyilatkozta Hedvig a We Are-ról.