Kedvenc városaink inspirálta kozmopolita szettek

2019. május 22.
Amerika, London, Párizs... kedvenc nagyvárosaink és kultúráink stílusa erős ihletforrás. Idén nyáron a marokkói, dubai és milánói nők ruhatárára vetünk egy-egy komolyabb pillantást, hogy igazi kozmopolitaként flangálhassunk.

Az idegen kultúrák kétségkívül inspirálhatnak minket az öltözködés terén, gondoljunk csak például a divattervezőkkel készített interjúkra, melyekben rendre felmerül egy-két város vagy kultúra szellemisége mint az ihlet forrása. A városokban lévő épületek, az emberek, ételek és a növények hangulata egyértelműen üdítően hathat a stílusunkra!

Idén kifejezetten divatosnak számít a marokkói sivatag világa a meleg, barnás árnyalatokkal és a vidám narancsos kiegészítőkkel, illetve a rusztikus gyékénytáskákkal és papucsokkal karöltve de a Dubai arab hölgyek sikkes, mégis visszafogott, sejtelmes stílusából is van mit ellesnünk. És persze az örök klasszikus olasz divat sem maradhat ki a sorból, a retro lidóélményt idéző szettek idén sem fognak kimenni a divatból, bátran túrjuk át értük akár még a nagyi szekrényét is, kincsekre fogunk bukkanni!

Marokkó

Papucs H&M 12 995 Ft, Nadrág Zara 13 995 Ft, Ing H&M 9995 Ft, Táska Reserved 9995 Ft

 

Dubai

Ruha Zara 8995 Ft, Hajpánt Stradivarius 2595 Ft, Kabát Zara 16 995 Ft, Cipő Reserved 7995 Ft

 

Milánó

Ruha WEEKEND Max Mara €339.00, Táska Reserved 9995 Ft, Szandál H&M 2995 Ft, Csat Stradivarius 1995 Ft