Hailey Bieberrel ünnepli a Levi’s® az 501®-es napot

2019. május 17.
Az 501®-es a kezdetektől fogva üres vásznat kínált az önkifejezés számára, Justin Bieber felesége is évek óta hordja!

 

Hailey Bieber modell és inlfuencer első farmerét még az édesapja gardróbjából csente el és a következőt nyilatkozta: “Levágott szárú 501®-eseket hordok, mióta csak emlékszem…önmagamnak érzem magamat bennük“.

Hailey épp a fesztiválszezon előtt csatlakozott a Levi’s® csapatához, saját stílusát pedig tökéletesen belevitte a kampányban szereplő darabokba, az 501® -es shortot festékfoltok és új neon címke díszíti, az 501®-es Original Skinny farmer a hátsó zsebnél szaggatott, elöl pedig egy színes “H-A-I-L-E-Y” felirat került rá.

Az 501®-es napra a a Levi’s® idén egy másik meglepetéssel is készült, a híres kétlovas címke új változataival. A Levi’s® farmerek erősségét szimbolizáló címke a világ egyik legismertebb és egyben az ötödik legrégebbi védjegye, mely két ellenkező irányba haladó lovat ábrázol, akik egy farmert próbálnak szétszakítani. Az idei fesztiválszezonra készülve a rajongók 6 új, limitált szín közül választhatnak és a neon pink, narancs, sárga, ezüst, zöld és fehér valamelyikére cserélhetik az eredeti címkét a Levi’s® üzletekben.