Divatban a múltidéző hajbavalók

2019. május 23.
Egy-két szezonnal ezelőtt még biztosan nem láttuk magunk előtt, hogy retró, műanyag fogas hajráfokat és vicces halászsapkákt fogunk próbálgatni az üzletekben. Jöjjenek a legígéretesebb műltidéző hajbavalók, mellyel gondolatban visszarepülhetünk a gyerekkorunkba.

Ugye még emlékszünk a műanyag hajráfokra, halászsapkára és mintás csatokra, amikkel 2-3 évtizede díszítettük a hajunkat? Nem számítottunk rá, de újra visszatértek ezek a rég elfeledett posztszocialista kedvencek, hogy feldobják a nyári outfitjeinket némi retró hangulattal és vidámsággal.

Ha nem célunk a trash irányzatot erősíteni a megjelenésünkkel, semmiképpen ne vigyük túlzásba ezeket a darabokat, a legjobb, ha egy-egy minőségi, de múltidéző kedvenccel fűszerezzük meg az outfitünket. Ha óvatosan barátkoznánk a trenddel, akkor érdemes egyszínű vagy matt darabot választani ehhez, majd ezt követően jöhetnek a bevállalósabb kiegészítők. Sportos, nőies, tengerparti lookhoz egyaránt találni fogunk praktikus és stílusos fejfedőt vagy díszt.

 

Halászsapka Topshop £14.00

Hajgumi Topshop £5.00

Napellenző Reserved 3995 Ft

Világoskék hajpánt Bluetiful Milano/Spark le monde 24 990 Ft

Hajcsat Valet Studio/Spark le monde 12 990 Ft