Ezeket a sportszetteket imádják a szupermodellek

2019. május 28.
A Formula-1 monacói nagydíj modellfelhozatalban sem volt gyenge idén. Három szupermodell sportszettjét hoztuk el ezúttal, melyeken markánsan visszaköszönnek az idei szezon trendjei is. 

Idén nyáron ismét passzos darabokban sportolnak a fashionisták. A biciklisnadrág nem csak az utcákon, de a sportszettekben is ismét visszaköszön, érdemes függőlegesen mintázott, sötétebb darabot választanunk, ha az alakformálás a cél. Ha Olivia Culpo sportmelltartóval kombinált darabját túlzásnak éreznénk, akkor törjük meg egy kényelmes, bővebb pamutfelsővel, mely jó nedvszívó és komfortos választás azoknak, akik nem szeretnék a hasukat láttatni edzés közben.

Winnie tetőtől talpig Fendi szettje szintén a bevállalósoknak kedvez. A szupermodell passzos együttese például jógához tökéletes választás, mert jól láttatja az alakot, de nem akadályozza viselőjét a mozgásban.

Josephine Skriver dán modell pedig egy vagány túra vagy deszkás szettre hasonlító öltözetben pózolt a rendezvényen. Skriver a maszkulin, buggyos nadrágját és deszkás cipőjét egy passzos toppal és karikafülbevalóval ellensúlyozta. Utcára is abszolút viselhető look!

Olivia Culpo

Winnie Harlow

Josephine Skriver

Fotó: Profimedia – Red Dot