Winnie Harlow tudja, hogy kell hordani a nude monokrómot

2019. május 21.
A kanadai származású modell, Winnie Harlow a tavalyi és idei szezon egyik legnagyobb trendjéhez, a nude monokróm viseléséhez ad útmutatót repülős szettjével. 

Imádjuk a monokróm, nyersszínű szetteket! Legyen szó púderesebb árnyalatokról vagy ekrüről, olajzöldről, esetleg finom szürkésbarnáról, idén nyáron sem fognak kimenni a divatból az egyszínű, lenge összeállítások.

Azonban nagyon kell vigyáznunk, ha stílusosan és főleg, ha előnyösen akarjuk viselni ezt a megosztó lookot. Winnie bombaalakjához és bevállalós stílusához simán illik az extrém haspóló, de ha mi nem követnénk a példáját, akkor egyszerűen válasszunk testhez simuló spagettipántos bodyt vagy egyszerű trikót a hozzá passzított cargo nadrághoz, mely függőlegesen bordázott fazonjával szépen nyújtja az alakot is.

Illetve, a legjobb, ha ehhez emelttalpú vagy magassarkú cipőt húzunk, hiszen ezzel is tovább nyújthatjuk a lábainkat – hála az egyforma árnyalatoknak, melyek a nadrágon és a lábbelinken is visszaköszönnek.

A passzos felsőrészt pedig törjük meg egy lenge, földig érő kardigánnal, mely a napfény és az esti hűvös levegő ellen is tökéletesen véd – és hihetetlenül stílusos is! Hatalmas pluszpont Winnie-nek, amiért hátul fekete darabot választott, hiszen ez gyönyörűen slankítja a sziluettet. Ha erősebbek vagyunk hátrészen (és ez zavar is bennünket), akkor érdemes bevetni ezt a trükköt.

Fotó: Profimedia