A legszebb vízparti szettek, melyek a napsugaraktól is óvnak

2019. június 03. |

A vízparton a napvédelem az első, csak azután következik a trend. Szerencsére a szezon legmenőbb strandszettjei ötvözik a kettőt.

Az ideális vízparti looknak csupán két szabálya van: a ruhadarabok lenge anyagból készüljenek és nyújtsanak védelmet a napsugarak ellen, amikor nem tudunk az árnyékba húzódni. De azért itt sem feltétlenül kell elengednünk a sikkes megjelenést! A különböző kimonók, ingruhák és laza szabású ingek például sokféleképpen variálható darabok a tengerparti hőségben is. Részesítsük előnyben a len, pamut és más természetes anyagokból készült darabokat, melyek jól szellőznek és sokkal kényelmesebb viseletet jelentenek – különösen a tengerparti forróságban –, mint a szintetikus anyagból készült darabok. 

Ne féljünk szoknyaként hordani a strandkendőt!

Ne féljünk szoknyaként hordani a strandkendőt!

A legforróbb nyári napokon a trend háttérbe szorul és csak arra tudunk gondolni, minél kevesebb és lengébb darab legyen rajtunk. Ezekre a napokra érdemes eltanulni a balinézek trendjét, a strandkendő-szoknyát mely stílusos és praktikus alternatívája a klasszikus szoknyának.

Párosítsuk praktikus mini táskákkal, védelmet nyújtó kalapokkal és a forró homoknak is ellenálló szandállal vagy papuccsal a légies vízparti szetteket, hiszen ezektől válik majd a megjelenésünk teljessé. Arra azonban ügyeljünk, hogy a jótékony kivágások, derékkötős-behúzott darabok kerüljenek előtérbe a fazon tekintetében, mert a túl lenge ruhákban könnyen “elveszhetünk” és optikailag szélesíthet minket a kényelem.

Fotó: Pinterest

Szólj hozzá te is!

Még több Divat