Ne féljünk szoknyaként hordani a strandkendőt!

2019. május 31.
A legforróbb nyári napokon a trend háttérbe szorul és csak arra tudunk gondolni, minél kevesebb és lengébb darab legyen rajtunk. Ezekre a napokra érdemes eltanulni a balinézek trendjét, a strandkendő-szoknyát mely stílusos és praktikus alternatívája a klasszikus szoknyának.

Előszeretettel hordják a mai napig a szárong nevezetű szoknyát a balinézek, amely lengén körülöleli a testet és egy csomóval rögzíthető. Korábban tengerparti viseletként hordtuk, de mára már külön trenddé forrta ki magát, így bátran viselhetjük a belváros utcáit róva is ezt az első látásra talán meghökkentő, de tikkasztó napokon igenis praktikus trendet. 

Trandicionális elődeikhez hasonlóan jellemzően mintásak és élénk, vidám színekben pompáznak ezek a strandkendők, az anyaguk pedig szuperpuha és lenge, így biztosan nem fogunk befülledni a kánikulában, ráadásul még a vasalásukal sem kell igazán időt tölteni! A visszafogott, apró mintás homokszíntől a tűzpiros, markáns virágmintás szárongig hihetetlenül széles a skála idén a strandkendő-szoknyák terén. 

Hála a stílusok keveredésének ma már bármilyen sportos vagy elegáns darabbal kombinálhatjuk: az egyszerű, jól szabott fehér póló itt is jolly joker, de akár tengerparton fürdőruhafelsővel vagy horgolt toppal is remekül mutat. 

7 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest