Lélegzetelállító csipkecsodák Sármán Nóra új menyasszonyi kollekciójában

2019. június 06.
A 2019-es kollekciót az a gondolat inspirálta, hogy életünk legszebb, legdrágább ruhájában is érezzük magunkat önfeledten, a legnemesebb hernyóselymeket, a legfinomabb csipkéket is hordjuk kényelmesen és fesztelenül!

A kollekcióban a külön topok és szoknyák arra adnak lehetőséget, hogy azokat ne csak egy-egy jelentős eseményen viseljük, hanem más darabokkal társítva újra és újra felvehessük őket. Ezen elgondolás mentén sokféle pazar csipketopot és különféle szoknyák és nadrágok számos variációját álmodta meg Sármán Nóra, így összeállíthatjuk a személyiségünknek leginkább megfelelő menyasszonyi vagy alkalmi szettet, amely nem csak egy napra szól.

A kollekciót az angyali fehér uralja, melyet fekete és pasztell ripszszalagok, bársonyövek egészítenek ki. A Nora Sarman menyasszonyi ruhák természetes alapanyagokból készülnek, kényelmes pamutcsipkékből és éteri hernyóselyem muszlinból. Hímzett illúziótüll, leheletvékony chantilly csipke és relief-szerűen kiemelkedő guipure csipke díszítik a ruhákat, a pókhálóvékony alapból levélkék, virágok emelkednek ki. A csipkék egy nagymúltú francia manufaktúrából származnak, így gyakran viszontlátjuk őket olyan nagy divatházak kifutóin, mint a Givenchy, Saint Laurent vagy Alexander Mc’Queen.

A kollekciót a Vecsei Millinery különleges kalapjai és a ruhákhoz illő Nora Sarman fátyolkollekció egészíti ki. Választhatunk egyszerű puhatüll fátylat vagy akár háromdimenziós virágokkal telehintett darabot.

A Nora Sarman ruhák a Fehér Szalon Bridal Boutique-ban érhetőek el, ahova előzetes időpont egyeztetés után várjuk vendégeinket.

3 fotó megtekintése

fotó: Zsólyomi Norbert
haj: Végh Virág
smink: Kozian Fanni model: Hanna, Attractive Models kalap: Vecsei Millinery bútorok: Woodelier