5 láthatatlan fehérnemű nyári ruhák alá

2019. június 04.
Minden női ruhatárban szükség van egy láthatatlan fehérnemű szettre, mely kisegít minket a nyári lenge ruhadaraboknál. Összegyújtöttük azokat a pillekönnyű, testszínű darabokat, melyek természetes anyagból, lézervágással készülnek, így a csípőnket és a hátunkat sem vágják ketté a pántjaikkal.

Még fel-feldereng előttünk Britney Spears és Christina Aguleira kilógó bugyija és a rettenetes szilikonpánt-trend a 2000-es évek elejéről. 2019-ben viszont már illik ezekkel végleg leszámolni, és helyettük olyan termékek közül válogatni, melyek formálják az alakunkat és nem látszódnak ki egyáltalán a nyári szuperlenge darabok alól sem. Sőt, a műszálas darabok helyett idén nyáron finom pamutba burkolózunk, mely sokkal egészségesebb viselet amellett, hogy természetesebb látványt is kelt.

A melltartó esetében idén a természetesség hódít. Minél kevesebb tömés és merevítés, annál jobb! De attól hogy a mellek természetes formáját hangsúlyozó darabok kerültek az előtérbe, ugyanúgy érdemes a fehérneműüzlet munkatársától segítséget kérnünk, hogy melyik a mi méretünk, ugyanis a helytelen méretválasztás nem csak egészségügyi kockázatokkal járhat, de látványban sem fogja hozni az elképzelt eredményt.

A bugyik esetén szintén fontos a méret, illetve a fazon, mellyel már a ruhahúzás előtt is formálhatjuk az alakunkat. A varrás nélküli darabok azok, melyek a legszűkebb ruha alatt is láthatatlanul megférnek, de a magasderekú stílus is jól jöhet azoknak, akiknek a hasrészt nem szeretnék egy pánttal megtörni.

Szürke varrás nélküli melltartó Sloggi 11 590 Ft

Lézervágott bugyi Sloggi 5190 Ft

Pánt nélküli melltartó Oysho 5995 Ft

Magas derekú lézervágott alsó Oysho 2995 Ft

Öntapadós melltartó H&M 3995 Ft