Ruhadarabok a textilek és az ékszerek határán

2019. június 17.
Tudtátok, hogy már van olyan, hogy ékszerruha? A NUÉ minden egyes darabját szabászok és ékszerészek közösen készítik.

Ruhadarab és kiegészítő kéz a kézben járnak, egy új brand pedig gyakorlatilag egymásba olvasztja a kettőt. A 2019-ben útjára induló NUÉt a dübörgő huszas évek, a Nagy Gatsby korszaka és a klasszikus Hollywood-i glamúr ihlették. A prêt-á-party darabok koncepciója pedig új szintre emeli a minimalista ruhatárat: minden egyes ruhadarabot szabászok és ékszerészek közösen alkotnak meg. Szinte végtelen lehetőséget rejt magában az, ahogy viselhetjük a darabokat: szakadt farmerrel és pólóval, oversize fehér inggel, ingruhával, egy maszkulin zakó alá vagy éppen egy selyemruha ékeként.

A márka időtlen és szezonoktól független, úgynevezett ékszerruhákat kínál: az alkotók strasszköves anyagokkal dolgoznak, amelyekből topok, nyakláncok és testékszerek születnek a klasszikus glamúr jegyében, a szabászat valamint az ékszerkészítés határmezsgyéjén. Így nem csupán kényelmesek és hordhatóak a darabok, de vitathatatlanul magukra szegezik a tekinteteket is. Így a legegyszerűbb irodai szettet is egy csapásra ünnepivé varázsolhatjuk.

A NUÉ darabok úgy gyűjthetőek, ahogyan a fűszerek a séfek nagy becsben tartott, folyamatosan bővülő kollekciójában. Ez a koncepció látható a márka fejezetei mögött: a fejezetek a kollekciók nevei, és ahogy egy jó könyvnél, itt is egymásra épülnek és folytatják az előzőben megkezdetteket. A kiindulási pont, és a debütáló kollekció a 00 Fejezet, amely hat darabból áll: a Charlotte kristálytop és choker, egy testlánc és a Lea nevű nyaklánc (ami egy sál legcsillogóbb verziója), valamint két aláöltözet, egy fekete és egy bézs felső alkotják a kollekciót.

Kattints a galériára az izgalmas darabokért!

11 fotó megtekintése