Adriana Lima szexi szaténegyüttesben nyaral

2019. július 15.
Adriana Limát és török üzletember párját ezúttal a csodálatos Mykonoson kapták lencsevégre, ahol Adriana egy szexi, lenge nyaralós szettben tündökölt. 

A Victoria’s Secret angyal stílusa hihetetlenül kifinomult és merész. Legutóbb például Görögországban járt a modell, ahol egy ultravékony, köldökig kivágott szettben fotózták le, melyhez tűzpiros kiegészítőket párosított a híresség. Inspiráló!

A szatén hűvössége és izgalmas esése szuper választás a kánikula idején is, ha egy fokkal elegánsabban kell megjelennünk. Adriana is jól tudja ezt, ezért a babakék szatén együtteséhez vibráló kiegészítőket választott, hogy szuperelegánssá, mégis kényelmessé tegye a lookját. Ha követnénk a példáját, akkor érdemes észben tartani, hogy minden látszik a vékony szaténanyag alatt, így csak lézervágott, sehol sem szorító fehérneműt érdemes hordani ezen anyagból készült ruhadarabok alá. Illetve azt is mérlegeljük, hogy egy nagyon könnyen gyűrődő anyagról van szó, szóval nincs mese, oda kell figyelnünk, hogy például hogyan ülünk le egy ilyen szettben.

A visszafogott ruhaszín és az élénk kiegészítő mindig izgalmas választás, összetartja az outlookot, ha a rúzsunkkal megegyező színű manikűrt, pedikűrt és kistáskát illesztünk. Adriana még egy kis aranyat is csempészett a szettjébe, a kerek fülbevalók idén nyáron is hódítanak, így bátran akasszuk a fülünkbe egy-egy markáns, arany (vagy ezüst) darabot!

Fotó: Profimedia – Red Dot