Meghan Markle-t ritkán láthatjuk ilyen lezser szettben

2019. július 08.
Meghan Markle ismét teniszbajnokságon vett részt, ezúttal pedig az előző szurkolós szettjénél is lezserebb és divatosabb összeállításban volt az ifjú anyuka. 

Meghan Markle outfitjeiből mindig van mit tanulnunk. Most például azt, hogy hogyan lehet az eleganciát a kényelemmel kombinálni. Ugyanis a hercegné teniszversenyen szurkolt ebben a farmeros ősszeállításban.

Meghan a sima, kék csőszárú farmeréhez testre simuló fekete topot és vékonycsíkos slim fit blézert választott, melyet fehér kalappal és fekete napszemüveggel, illetve egy már a védjegyének mondható klasszikus magassarkúval egészített ki. A szett egyszerre elegáns és divatos hatást kölcsönöz, mégsem túl szigorú. Úgy tűnik, néhanapján még ő is megengedhet magának egy kis lazítást.

Ha hasonló outfitet állítanánk össze, akkor mindenképpen ügyeljünk arra, hogy a napszemüveg formája a legoptimálisabb legyen az arcformánkhoz, mert akár pufivá is tehetjük az arcunkat egy-egy rosszul megválasztott, de divatos fazonnal. A másik trükk pedig a csőfarmerhez húzott pánt nélküli magassarkú, mely a nadrág „meghosszabbításaként” nyújtja az alakunkat.

Fotó: Profimedia – Red Dot