Hol nyaralnak a legnagyobb sztárok?

2018. július 21.
Tudod, hol pihen a várandós Kate Hudson a barátnői társaságában vagy épp Emma Roberts? Következzenek a hírességek kedvenc nyaralós helyszínei Európában.

Sokszor jól esik egy kis szünetet tartani a fárasztó hétköznapokban, és elutazni valahova, ahol kipihenhetjük a fáradalmainkat, hogy aztán újult erővel nézhessünk szembe a mindennapok nehézségeivel. Ezzel a sztárok sincsenek másképp. Egy top 3-as listában összegyűjtöttük a hírességek által legkedveltebb nyaralós helyszíneket Európában.

Kate Hudson Görögországban nyaralt családjával

Szkíathosz és Mykonos, Görögország

Az aranyló lágy homok tapintása, a türkizkék tenger lélegzetelállító látványa és az a jellegzetes görög életérzés. Tökéletes helyszín a kikapcsolódásra. Mi teljes mértékben megértjük Kate Hudson, Ashley Graham, illetve Gigi Hadid döntését.

Családi fotók Kate Hudson és családja nyaralásáról

Capri, Olaszország

Nem csak a Kardashian család kedvenc helye ez a kis sziget a Nápolyi-öböl déli részén, hanem olyan hírességek is előszeretettel megfordulnak itt, mint Kate Upton, Olivia Palermo, George Clooney vagy akár Brad Pitt.

Olivia Palermo Caprin

Párizs, Franciaország

Az A-listás sztárok ugyancsak kedvenc nyaralós helyszíne. Legutóbb a Dior divatház 2018/19-es őszi-téli kollekciójának bemutatójára érkezett Emma Roberts, akinek annyira megtetszett a város, úgy döntött élvezi még egy kicsit. De a francia fővárosban romantikázott Jessica Biel és Justin Timberlake is az énekes Man of the Woods európai turnéja előtt.  Nemrégiben pedig Jessica Alba is turistáskodott a városban, és meg is osztott egy képet követőivel az instasztorijában: „Első megálló Párizsban.” A képen az étterem udvarában található piros színű autó mellett pózol.