5 szuper női hátizsák nyárra

2019. július 25.
Ha meguntuk a retikülökben, kézitáskákban rejlő korlátozott lehetőségeket, akkor érdemes olyan darabba beruháznunk, mely nem csupán viseletében adja meg a megfelelő kényelmet, de csipetnyi vagányságot is csempész akármelyik összeállításunkba.

A nyári évszak nem pusztán színeket illetően kedvez hátizsák kiválasztásánál, hanem a textúrák és a formák is tükrözik az évnek azon szakaszát, mikor az ember igazán szabadnak érezheti magát. Bármilyen fesztiválra, nyári vakációra tökéletes választás egy ilyen darab, mely védelmezi értékeinket, akár hegymászás vagy hajókázás közben is.

Az idei trendeket illetően a fonott, bohó darabok hasítanak, de az ökobőr csodák szintén a gardróbunkba kívánkoznak. Az elegánsabb verziók lehetővé teszik, hogy ne csak szabadidős programok kapcsán jusson eszünkbe felvenni egy hátizsákot, hanem akár egy komolyabb üzleti megbeszélésre, a már megunt aktatáska jellegű darabok helyett is, de csupán a dolgos hétköznapok segítőjeként is tekinthetünk rá. Persze a sportos darabokat sem csak sportos ruhadarabokkal viselhetjük, hanem vegyíthetjük bátran a stílusokat, retro darabokkal vagy minimalista szettekkel párosítva például nagyon izgalmas hatást érhetünk el velük!

Sárga hátizsák Delka bag Ár kérésre

Krokodilbőr motívumos hátizsák Reserved 8990 Ft

 

Mintás hátizsák Ykra 73 EUR

Fehér táska Sandqvist 59,50 EUR

Khaki hátizsák Herschel $59.99