Katy Perry fagyiszínű kosztümben ment bíróságra

2019. július 25.
Katy Perryről valahogy automatikusan eszünkbe jutnak a cukorka- és fagyiszínek. Az énekesnő most sem hazudtolta meg önmagát és egy kékeszöld púderszínű együttesben ment a bíróságra. 

Katy Perrynek azért volt jelenése a bíróságon, mert azzal gyanusítják, hogy bizonyos részt jogtalanul használt a ”Dark Horse” című számában. Hogy ez így van-e vagy nem, arról nem tudunk dönteni, az viszont biztos, hogy az énekesnő elképesztően stílusosan jelent meg a tárgyalóteremben.

Nem sok embert tudunk még, aki élénk türkizbe öltözött volna egy ennyire komoly és komor eseményre, de Katy Perrynek még ez is jól áll. A kétsoros blézerét okosan csak alul gombolta be, így a passzos fehér felsője is kilátszott az énekesnőnek, ami nagyszerűen derítette az arcát és kiemelte a hajszínét is. A matchy-matchy kosztümök trendje még mindig hasít, és ezt Katy is tudja, éppen ezért a blézerrel megegyező színű kosztümnadrágot választott a szetthez.

Emellett a kiegészítőin is csupa dícsérnivaló van, at áttetsző pántos magassarkú szandál ugyan nagyon kétesélyes viselet, de ebben az esetben nem eredményezett olcsó hatást, sokkal inkább nyújtotta az énekes lábát, míg a retro fehérkeretes napszemüveg és a kosztüm színéhez illő geometrikus fülbevaló azt a szerepet töltötte be az outfitben, mint a fagyi tetejére kerülő hab és cseresznye.

Fotó: Profimedia – Red Dot