Újítsunk be egy maszkulin zakót a ruhatárunkba!

2019. augusztus 15.
Tudtam, hogy egyszer a Maszk című film irigyelt összeállításaiban pompázhatok és azért sem kell zokognom, amiért lecsúsztam a 80-as évek trendjeiről. Sőt, a mostani trendekhez hű darabjaimmal kombinálva érezhetem teljesnek a gardróbom tartalmát. A vintage üzletekből zsákmányolt darabok vállát végre leporolhatom és adok magamnak egy ötöst, hogy korábban birtokba vettem ezeket a bővebb fazonú, kicsit férfias zakókat.

Gyorsan szétoszlatnám a kialakított képet, amin zakó, ing és nyakkendő kombinációban, egy aktatáskával a kezemben ugrok fel a villamosra, mert a zakó nem mindig jár kézben az elegáns stílussal. Legtöbbször farmerral kombinálom, valamint egy egyszerű pólóval. Ezek a bővebb, markáns darabok, pedig főleg nyárestéken lehetővé teszik, hogy kecsesebb részeinket felfedjük, amelyek felbukkannak a felső takarásából.

Remekül mutatnak szűk alsókkal, legyen szó rövidnadrágról vagy szoknyáról. Természetesen kosztümként is viselhetjük, de akkor mindenképp egy olyan felsőt érdemes felkapnunk hozzá, ami vagy textúrájában vagy fazonjában szexisebb, ezzel ellensúlyozva a maszkulin hatást.

Bár a 80-as évek kedvelt élénk színeit ezzel a fazonnal nem erőltetném, de van az a karakter, ami elbírja a markáns viseletet. A nude, természetes színekkel és anyagokkal rendelkező zakók remekül idomulnak a rakoncátlan virágos ruhácskákhoz, de a basic darabok egyszerű nagyszerűségét is kiemelik. Habár védjegye ennek a fazonnak az elnagyzolt méret, azért érdemes a méretünkkel azonos vagy közel esőt választani, hogy nehogy nevetségessé váljon megjelenésünk.

10 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest