Stella McCartney Taylor Swifttel közös kollekcióval rukkolt elő

2019. augusztus 26.
Pasztellszínek, batik és cicák – a fenntartható divat királynője az amerikai énekesnővel közösen álmodott meg egy exkluzív kollekciót.

Az adidas-szal is együttműködő fenntarthatósági élharcos, Stella McCartney legújabb együttműködése nagy rajongótábort tart lázban, ugyanis Taylor Swifttel közösen dobták piacra a Lover kollekció darabjait.

Az együttműködésük barátsággal kezdődött, és amikor az énekesnő legújabb albumának dalain kezdett el dolgozni, akkor merült fel az ötlet, hogy közösen csinálhatnának valamit. Az együttműködés keretében létrejött kollekció darabjait pedig nehezen nevezhetnénk a klasszikus értelemben vett „zenekaros pólóknak”: a Lover-darabokon vintage graffitik, batikolt minták is megjelennek és hangsúlyos szerepet kaptak a könnyed, bájos pasztell-tónusok. A kollekcióban azok a dolgok kapnak helyet, amelyeket Stella McCartney és Taylor Swift is egyaránt szeret. A pólók, pulóverek, táskák és dzsekik természetesen fenntartható organikus pamutból készültek. A kollekció a tervező weboldala mellett egy New York-i popup üzletben is elérhető lesz – még több információt pedig Swift YouTube-csatornáján tudunk majd meg a darabokról.

Kattints a galériára egy kis ízelítőért a kollekcióból!

9 fotó megtekintése

fotó: Profimédia – Red Dot