Fenntartható limitált kollekcióval újít a Müskinn’s Tiger

2019. július 19.
Harmónia, kiegyensúlyozottság és természetes erő: mindezt jelképezi a tigris és ezeket az értékeket szeretné továbbadni és hangsúlyozni termékeivel a Müskinn. A már jól ismert TIGER kollekciót idén nyáron kicsit kibővítette és új színekbe öltöztette a márka.

A POWDER POWER névre keresztelt nyári mini-kollekcióban az alapdarabok megszokott, harsány piros színe most púderrózsaszínnel egészül ki. Ezen koncepció mentén készítette el a márka kedvenc hátizsák-fazonjai, a BENGÁL és a JAVA púderszínű változatait, amiket csak limitált számban vásárolhatnak meg  a Müskinn-rajongók. A kollekció központi figurája az erőt sugárzó tigrisszimbólum, ami a klasszikus vászontáskán kívül most unisex pólókon és pulcsikon is feltűnik.

A kollekció táskáinak nagy része a fenntarthatóság jegyében 90%-ban Magyarországon gyártott, természetes anyagokból készül, mint a lenvászon és a pamut-juta keverék. Ezeken kívül újrahasznosított alapanyagokat (átlátszó PVC) is használ a márka, a környezetvédelmet szem előtt tartva.

A kollekcióba tartozó ruhadarabok, a pólók és pulóverek puha biopamutból készülnek, megújuló energiaforrássokat felhasználva. A mintájukat kézzel szitázta a Müskinn csapata vízbázisú festékkel, melyeknek előállítása és használata környezetkímélőbb a hagyományos festékanyagokénál.
A TIGER alapkollekció népszerű átlátszó termékei is környezetbarátok: újrahasznosított PVC-ből készülnek. Ezen felül különlegesség még, hogy saját tervezésű fémkiegészítőket alkalmazott a kollekcióhoz a márka, melyek formai inspirációját a „tigris” kínai írásjeléből merítették.

15 fotó megtekintése

Fotók: Szalay Krisztina
Set design: Ivanyiv Krisztina
Modelleink: Szegváry Eszter & Zénó
Külön köszönet: Ferencz Borbála