Megérkezett a Chanel 2019-es téli szemüvegkollekciója

2019. szeptember 09.
A divatház ikonikus vonalainak és színeinek újragondolásával készült a Chanel 2019-es téli szemüvegkollekciója – napszemüvegekkel és optikai keretekkel.

A szemüvegek egyik különlegessége, hogy a Chanel aranyló betűit rejtik a keretek felső szélén – diszkréten, de mégis karakteresen. A napfény és a tenger ihlette idei nyári keretek és az időtlen és modern jegyeket ötvöző őszi kollekció után ismét a hagyományos jegyekhez nyúlt vissza a divatház.

Öt különböző napszemüveg és három új optikai keret közül válogathatunk a legújabb, már téli kollekció első darabjai közül – ezek között találunk pillangó, szögletes, ovális formájút és egészen cicásat is. A különlegességük pedig a szolidan – a keretek tetején – megbúvó arany betűkben rejlenek, és csak akkor válnak láthatóvá, ha sejtelmesen az orrunkra toljuk a keretet.

A klasszikusság jegyében a fekete és a teknőc színek mellett egy fekete-bézs is megjelenik a színpalettán, a lencsék pedig egy különleges, 24-karátos arany, speciális bevonatot kaptak, amelyet az űrhajósok sisakján is alkalmaznak: ez a technológia a legmaximálisabb fényvédelmet biztosítja a viselőjének. A pillekönnyű titániumból készült fémkeretek, az uniszex pilótaszemüvegek pedig Japánban készültek és hipoallergén tulajdonsággal is bírnak. A Chanel legújabb, téli szemüvegei szeptembertől elérhetőek!

Kattints a galériára a kedvenc kereteinkért!

7 fotó megtekintése