Földre szállt angyal Margot Robbie az új Chanel kampányban

2019. augusztus 27.
Májusban már beszámoltunk arról, hogy a Chanel Margot Robbie-t kérte fel legújabb illatnagykövetének. Azóta elkészült a Gabrielle Chanel Essence parfüm kampányfilmje is, amelyben a színésznő olyan légies, üde jelenséget alakít, hogy azt egy angyal is megirigyelhetné.

Az ausztrál színésznő csupa arany és fehér fátyol között, álomszép fehér ruhában olvad bele – mégpedig Beyoncé Halo című számára – a képsorokba, amelyekért egyébként Nick Knight fotós volt felelős. A cél az volt, hogy az új kampányfilmben a Gabrielle Chanel Essence parfüm letisztult dizájnját és annak alkotóelemeit is megidézzék.

Margot Robbie gyönyörű, porcelán hatású sminkje szerintünk legalább ennyi figyelmet érdemel, de lássuk, mi is pontosan az a négy illatösszetevő, amire olyan büszke a divatház, és amire a színvilággal is utalni szeretnének: tubarózsa, ylang-ylang, jázmin és narancsvirág adja az éteri illatot.

A Wall Street farkasa színésznőjének (akit mostanában a néhai Sharon Tate színésznő karakterét játszva láthatunk Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood című filmben Brad Pitt és Leonardo DiCaprio oldalán) nem ez az első projektje a Chanellel. 2018-ban a COCO NEIGE kollekció arca lett.