Szeptemberben jön a Chanel hajspray

2019. augusztus 02.
Coco Chanel merész és szabadszellemű személyiségének állított emléket tavaly a francia divatház a Gabrielle Chanel név alatt 2017-ben piacra dobott parfümmel. A sor egyre csak bővül, érkezik nyomában egy újragondolt illat, a Gabrielle Chanel Essence, és szeptemberben a debütálnak a márka Twist & Spray and Hair Spray szépségújdonságai is.

Coco Chanel hatása tényleg óriási volt, nem csak életében hatott sokakra, és változtatta meg a divat- és parfümtörténelem menetét független, kreatív személyiségével. Szellemiségét még most is érezhetjük, a Chanel divatház ugyanis nem felejti el örök múzsáját, az avantgárd újítót, és sorra érkezik az őt megidéző új szépségtermékekkel.

A két éve bevezetett Gabrielle Chanel Eau de Parfum illat esetében mind az illattal, mind a névválasztással és a dizájnnal előtte tisztelegtek. Igazi felszabadító, izgalmas illat, amelynek nyomában most érkezik a „kistestvér”, nem kevésbé figyelemre méltó illatjegyekkel.


A Gabrielle Chanel Essence egy rebootolt verzió, ismerős, mégis más, kicsit talán élénkebb és látványosabb oldalt megmutatva. De nem ez az egyetlen újdonság a Chanel háza táján. A francia divatház szűkszavú közleménye szerint szintén szeptember elsején érkezik egy spricnis, újratölthető kis Gabrielle Chanel Twist & Spray valamint egy hajspray is. Kíváncsian várjuk, a részletekkel pedig hamarosan jelentkezünk!