Maye Musk egy izgalmas kosztümöt viselt a Valery Kovalskától

2019. szeptember 10.
Elon Musk édesanyja, a modell-dietetikus Maye Musk egy nagyon izgalmas ukrán márkától, a Valery Kovalskától viselt egy különleges kosztümöt a díjátadón.

A napokban Maye Musk a New York-i divathét keretein belül megtartott divatmédia díjátadón viselt látványos, kék szettet az ukrán tervezőtől, Valery Kovalskától. A sötétkék együttes nem csak az ő kedvence: több színben is készül és többek között hasonlót viselt már a tervező kreációi közül Cardi B, Pink és Blue Ivy (Beyoncé lánya) is.

Valery Kovalska nevét érdemes megjegyezni (Meg amúgy is érdemes figyelni az ukrán márkákra, mert több izgalmas van – emlékeztek a [shirt stories]-ra, vagy a Norbára?): a tervező nevét viselő ready-to-wear márka lenyűgözően szabott, plasztikus sziluettekkel és ellentétes textúrákkal játszó darabjai megállják a helyüket a hétköznapi ruhatár részeként, de akár egy elegánsabb eseményen is számíthatunk rájuk. A tervező a „neo-couture” jegyében alkot, és a kollekcióira jellemzőek a dekonstruktív jegyek, valamint a hagyományos, kézműves megoldásokhoz való visszanyúlás – a végeredmény viszont végtelenül modern.

fotó: Getty Images