Epres Panni kedvenc balerinája

2019. szeptember 13.
Panni időtlen szépsége ihlette meg a Mandragora márkát legújabb balerinájuk megalkotásához. A végeredményt pedig elegáns és letisztult, akár csak a cipellő múzsája.

„Kislány korom óta nagy rajongója vagyok Epres Panninak, természetes szépsége és nőies eleganciája mindig is közel állt hozzám. Épp ezért örültem nagyon, mikor a véletlen folytán megismertem Őt és világossá vált számomra, hogy nem csak kívül, de belül is épp olyan elragadó. Első perctől kezdve egy hullámhosszon voltunk és kiderült, hogy rengeteg közös érdeklődésünk van; az egyik a szép cipők iránti vonzódásunk. A Mandragora márka alapítójaként nem volt kérdés számomra, hogy szeretnék egy „designed for Panni” modellt a kollekcióba.

Panni ekkor már szerette és hordta a cipőimet, így a méret nem volt kérdéses. Mivel a legújabb kollekcióhoz mindig Milánóban választom ki a bőröket, így a nemzetközi kiállításon már kinéztem azt a bőrt, amit Panni kifinomult stílusához leginkább el tudtam képzelni, de szerettem volna, ha a színt Ő maga választja ki, hogy a cipőt valóban magának érezhesse. Hosszas tanakodás után egy nagyon különleges, csillogós zöld színű bőrt választott, ami leginkább egy rózsabogár színére emlékeztet.

Ebből készült el számára a cipő, mely a Mandragora kellekcióban a „Panni” nevet kapta. A cipőhöz pedig készült egy borítéktáska is, mely elengáns kiegészítője lehet egy alkalmi szettnek. Nagyon boldog vagyok, hogy megismertem Pannit aki hitelesen képviseli a Mandragora cipők könnyed és nőies stílusát.” – mondja a Mandragora márka alapítója, Scherfel Nóra.