Háromnapos pop-up store népszerűsíti a cirkuláris divatot

2019. szeptember 23.
Szeretnél úgy shoppingolni, hogy azzal ne terheld a bolygót és még jótékonykodj is vele? Szeptember utolsó hétvégéjén megteheted!

Háromnapos pop-up store nyílik a Vitkovics Mihály utcában szeptember utolsó hétvégéjén, mely célja, hogy népszerűsítse a cirkuláris divatot. A boltban magyar tervezők darabjai mellett high street márkák korábbi kollekcióit is megtalálhatjuk majd, 2.000 és 20.000 forint között.

A szervezők, Virág és Saci egy olyan eseményt álmodtak meg, ahol nem csak szuper ruhákat lehet vásárolni, de a jótékonyság is előtérbe kerül. “Hiszünk abban, hogy mindenki tehet valamit, minden apró tett is számít. Korábbi filmes és reklámforgatási munkáink során összegyűlt ruhákat, kiegészítőket fogunk értékesíteni, mindegyik ruhadarab új cimkés, vagy csak egyszer viselt. Szeretnénk tevékenyen hozzájárulni a fenntartható divathoz, a fogyasztási szokások alakításához. Reméljük azt is, hogy ezután még többen fognak hasonló kezdeményezéseket életre hívni.” – mondják.

A bevétel 50%-ával a store a PET Kupát támogatja, amelynek célja hazánk vizeinek tisztítása a több tonnányi műanyag és egyéb hulladékoktól.

További információt az eseményről ITT, a PET Kupáról ITT találtok!

Esemény időpontja: 2019.09.27.-2019.09.29. mindhárom nap 10.00-19-00-ig

Esemény helyszíne: Vitkovics Mihály utca 3, 1052 Budapest (volt Wild Flower Bar)